Известие

Collapse
No announcement yet.

Чашка на трипод каре

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Чашка на трипод каре

Здравейте! Някой има ли идея как точно се вади чашката на предна полуоска с трипод каре. По очевидния начин с напън, чукане, блъскане не излиза. Само зегерката ли го държи в диференциала или пропускаме нещо? Чукахме го даста за да го изкараме, пък не ми се оставя тази чашка защото е износена. Причината за смяната е превъртяла полуоска и оронени шлици. Взел съм втора употреба читава чашка. Колата е 147 1.9 ЖТД 150 к.с .

За лява или дясна става въпрос ?
    Alfa Romeo 156 2.4JTD , 156 SW 2.4 JTD ,156 SW 1.9 JTD , 156 SW 1.9 JTD Q4 ,147 1.9 JTD

Comment

Лява

Comment

Първоначално публикувано от vasilogn Покажи съобщение
        Лява
        С една щанга бъркаш между чашката и дифа ,и с чук почукваш чашката.
        Alfa Romeo 156 2.4JTD , 156 SW 2.4 JTD ,156 SW 1.9 JTD , 156 SW 1.9 JTD Q4 ,147 1.9 JTD

Comment

Бая чукане отнесе тая чашка по тоя начин. Даже и направих и две дупки с бургия от двете страни и леко я подчуках с обратен чук. Не излезе.

Comment

Първоначално публикувано от vasilogn Покажи съобщение
            Бая чукане отнесе тая чашка по тоя начин. Даже и направих и две дупки с бургия от двете страни и леко я подчуках с обратен чук. Не излезе.
            Аз така ги вадя .

Comment

Working...
            X